Archiv zpráv a událostí

Z fakulty

  • Speciální grant na mobility studentů do 28 dní

    CZS vyhlásilo výzvu na podávání žádosti o Speciální grant pro krátkodobé mobility s celkovou délkou do 28 dní (včetně) - pro studenty, kteří si sami domluví studijní nebo pracovní pobyt na zahraniční instituci, mimo rámec jakéhokoliv výměnného programu a domácí fakulta s výjezdem souhlasí, tj. podepíše "Learning/Training Agreement", podmínkou je zisk minimálně 1 ECTS.
    Stipendijní pobyt se musí uskutečnit (i skončit) v kalendářním roce 2017. Lze žádat o již ukončené aktivity z roku 2017, které splňují dané podmínky a ještě nebyly tímto grantem podpořeny.
    Termín podání přihlášek o stipendium je do 31. 8. 2017.
    Přihláška se podává elektronicky, do přihlášky se také vkládají vyžadované dokumenty, včetně uvedení všech relevantních akademických důvodu, proč se o stipendium student uchází a informací o již udělených stipendiích/žádostech o stipendia podporujících pobyt, na který student podává tuto žádost.
    Podrobnější informace najdete na webu CZS nebo více informací poskytne Martin Vašek, Centrum zahraniční spolupráce (vasek@czs.muni.cz, http://www.muni.cz/people/53439)
    Webová adresa