Archiv zpráv a událostí

Z fakulty

  • Obrázek

    Ke studiu na FI MU vede několik snadných kroků

    Letošní dny otevřených dveří na FI MU jsou za námi. Jsme rádi, že na tom posledním, v pátek 4. 2. 2022, jsme mohli část z vás přivítat i osobně. Vážíme si každého zájemce, který strávil čas sledováním prezentací, pokládáním dotazů i zasláním zpětné vazby – ať už prezenčně, nebo online.

    Že jste to nestihli? Nezoufejte! K dispozici jsou vám záznamy.  Pokud v nich nenajdete odpovědi na svoje otázky, neváhejte kontaktovat naše studijní oddělení: studijni@fi.muni.cz.

    S akcemi pro veřejnost rozhodně nekončíme. Těšit se můžete např. na Filmový festival FI MU nebo Den s průmyslovými partnery FI MU. Přehled najdete na: https://www.fi.muni.cz/events/index.html.

    Myslíme také na středoškoláky. Přihlaste se na naše akce a kurzy: https://prostredoskolaky.muni.cz/informatika. Nabízíme i možnost propagačních a odborných přednášek našich ambasadorů na vaší domovské střední škole, včetně kvízů a soutěží o fakultní merch. To vše samozřejmě zdarma. Ozvěte se nám na propagace@fi.muni.cz a domluvíme se.

    A teď už je to na vás! Ke studiu na FI MU vede několik snadných kroků. Termín pro podání přihlášek do bakalářského studia na FI MU je 28. 2. 2022; pro navazující magisterské studium 30. 4. 2022.

    Těšíme se na vaše přihlášky! 

    Přílohy