Archiv zpráv a událostí

Spolupráce FI MU s průmyslem

  • Den otevřených dveří v SolarWinds 23. 4. 2014

    Den otevřených dveří v SolarWinds

    Datum: 23 Dubna 2014

    Čas: 15:00 – 19:00

    Chcete vědět, proč byla firma SolarWinds vyhodnocena dva roky po sobě jako jeden z nejlepších zaměstnavatelů v ČR?

    Přijďte se podívat! Prostory společnosti SolarWinds budou návštěvníkům otevřeny od 15:00 do 19:00 hodin.

    Pro návštěvníky je připraveno 14 přednášek o technologiích a produktech, které firma SolarWinds vyvíjí. Dále jsou připraveny soutěže v oblasti testování a softwarového vývoje o hodnotné ceny (Nexus 7, Raspberry PI a další.)
    Rozvrh přednášek - http://bit.ly/NSzaYk

    Facebook pozvánka - http://on.fb.me/1paTBxG
    Google+ pozvánka - http://bit.ly/1izzlmy

    Místo konání:
    SolarWinds Czech, s.r.o.
    Holandská 6
    Brno
    6. patro

    Solarwinds Brno
    SolarWinds (NYSE: SWI) poskytuje výkonný a cenově dostupný IT management software pro zákazníky po celém světě, od největších společností z žebříčku „Fortune 500“ až po malé firmy. SolarWinds klade hlavní důraz na uživatele a snaží se odstranit nedostatky, které jsou v tradičních podnikových řešeních často běžné. Produkty společnosti jsou dostupné ke stažení na jejích webových stránkách, snadno se instalují i používají a nabízejí výkon a flexibilitu nutnou pro uspokojení potřeb uživatelů IT management softwaru.

    V Brně sídlí stále se dynamicky rozrůstající pobočka s neustále se dynamicky rozrůstajícím skvělým týmem V SolarWinds si velmi ceníme týmové spolupráce, schopnosti řešit problémy, adaptability a orientace na výsledek. Proto věnujeme velkou pozornost fázi náboru a snažíme si vybírat takové zaměstnance, kteří odpovídají naší firemní kultuře. V současnosti hledáme například vývojáře, senior vývojáře, technické vedoucí a vedoucí vývojářů, program manažery, testery, seniory testery, UX/UI designéry, pracovníky technické podpory, produktové manažery, softwarové architekty a další pozice.

    Brněnský tým se rychle rozšiřuje. I přes rychlý růst se nám daří udržovat myšlení a kulturu start-up společnosti, díky níž se nám daří udržet vysokou motivaci zaměstnanců, kteří přinášejí skvělé výsledky.

    V prostorách SolarWinds máme však také relaxační a herní zóny se stolním tenisem, fotbálkem apod. Máme také štěstí, že máme přístup na velkou terasu, kterou využíváme také k pořádání společenských událostí.

    Pokud hledáte příležitost pro získání mezinárodních zkušeností a chcete pracovat pro moderní společnost, která podporuje profesionální růst a rozvoj, navštivte den otevřených dveří v SolarWinds a přesvědčte se na vlastní oči, zda jsme se mezi nejlepšími zaměstnateli v České republice umístili právem.
    Přílohy