Archiv zpráv a událostí

Výzkum a vývoj

  • Obrázek

    Termíny žádostí o změny v projektech dle jednotlivých poskytovatelů

    V případě, že budete podávat žádost o změnu v projektu, kontaktujte oddělení projektové podpory s dostatečným předstihem.

    AZV

    • Žádosti o finanční změny v průběhu řešení v roce 2023 lze podávat nejpozději do 60 kalendářních dnů před koncem kalendářního roku! Přesun mezi položkami základní skladby (pouze mezi osobními a ostatními provozními, tzn. bez investičních) bez Žádosti o změnu je možný do výše 50 tis. Kč (částka 50 tis. Kč se počítá ročně na projekt za všechny účastníky; tato částka sjednocena pro všechny projekty v realizaci). Žádosti o prodloužení doby řešení projektu lze podávat nejpozději do 90 kalendářních dnů před ukončením projektu!

    GA ČR

    •  Žádosti o změny v průběhu řešení v roce 2023 lze podávat nejpozději do 60 kalendářních dnů před koncem kalendářního roku! Přesun mezi položkami základní skladby (osobní, investiční a věcné náklady) bez Žádosti o změnu je možný do 100 tis. Kč.

    TA ČR

    • Termín pro podávání žádostí o změnu je 10. 11. 2023

    MŠMT 

    • Změny na projektech před koncem roku/před koncem řešení: informace o termínech uloženy zde. Doporučujeme dřívější odevzdání žádostí do poloviny října


    Přílohy