Článek na cbdx.cz

Diplomy vítězům - blahopřejeme!

Konečně jsem si našel půl dne klidu pro dokončení vyhodnocení. Protože nemám úplně dotaženy různé kontroly deníků (např. vůči kontrolkám) a taky nechám krátký čas na řešení případných reakcí soutěžících, berte výsledky tak na 98.5%. Mezičasem zveřejním článek o soutěži a jejím průběhu a připravím podrobnou tabulku kde kdo a jak získal body.

Pokud jde o taktiku, o 2.-3.místo se porvali exp.Bažanti a exp.Kameň. Zatím co jedni skombinovali výjezd na dobrou kótu s krátkým zavysíláním z domova, druzí využili letošní vysoký koeficient za pěší výlet a povedlo se jim spojení z V Slovenska na některé expedice na S a Z země. Oběma blahopřeji k úspěchu! První místo nás už asi vícero tušilo, když jsme slyšeli expedici Tetřev vysílat cca 43.5 hodiny ze čtyř různých míst na S ČR. Blahopřeji Tetřevovi! Myslím, že diplomy a ceny půjdou do dobrých rukou a doufám, že další taky potěší pohled do tabulky a vzpomínka na akci na pásmu.

Soutěžní znak Volačka Body (předběžně)
C01 exp.Tetřev 335.4
S02 exp.Bažanti 141.2
S06 exp.Kameň 131.6
C03 Apache Znojmo 117.6
C05 DJ Brno 91.5
S03 exp.Kojoti 81.6
C02 exp.Fox 80
S05 exp.Matej 78.6
C11 David+Štěpán Stod 68.7
C13 Petr Lipník 60.6
S04 exp.Perún 60.5
S01 Marián Michalková 16.5
C09 Salamandr V.Bystřice 16.5
C07 exp.Pekla 13
C10 Proton Praha 9
C06 Petr Medlánky 3
C12 Josef Sopotnice 1
X02 Kamilo Rakousko 1
C04 Jirka Jenštejn 1
C08 Pavel Opava ?
X01 Skipper Kitsee Nestartoval

Vyhodnocení se už blíží. Mezičasem, dovolte abych tímto způsobem poděkoval účastníkům, kteří přispěli na organizaci soutěže poukázaním dobrovolného startovného. Výslední částka mě docela (příjemně) překvapila a znamená, že letos budem moci být štědřejší k výhercům a na rozdíl od loňska nebudu muset hradit ceny výhercům (mám samozřejmě i jiné výdaje). Celkově se vybralo Kč 1650,- které budou dle propozic rozdělěny na ceny pro soutěžící na prvních tří místech, ceny plánuji jako poukázky na online nákup v hodnotě Kč 800, 500 a 300, s tím, že 50 ponechám do příštího ročníku.

A nakonec poděkování za uhrazení startovného v pořadí od nejvyšší částky:

    + exp.Matej
    + exp.Tetřev
    + Kamillo Austria
    + exp.Kameň
    + DJ Brno

Dík za podporu i touto formou!

Na mém disku přistáli takřka všechny deníky, budu se teď snažit co nejrychleji udělat vyhodnocení. Zatím se podívejte na fotky, co mi z CB Maratonu poslali někteří účastníci. Pokud máte zajímavé foto taky, sem s ním!

CBM48 2020 máme za náma. Děkuji tímto všem kontrolkám (exp.Echo, Fugas a Jitřenka Brno), že svou aktivitou pomáhali udržovat soutěž při životě a motivovali soutěžící k výkonům nebo jim radili jak na to. Děkuji těm, co poslali startovné, bude použito na ceny pro vítěze. Děkuji soutěžícím za projevený zájem a všem na pásmu za spojení se soutěžícími a další podporu.

Budu vděčný za postřehy a připomínky. Pokud mi někdo pošle nějaké fotky či jiný materiál, můžu zde zveřejnit.

Přijaté deníky budou označeny v seznamu přihlášených červenou poradovou číslicí.

Fotogalerie CBM48 2020

Fotky, které nám zaslal Venda Brdy z expedic Tetřev.

Ještědka:

Kozákov:

QSL lístek svého druhu, který vysílala kontrolka Mates Brno v sobotu a neděli 22:30 v kódování SSTV PD120. V sobotu se nám takhle povedlo navázat spojení s Milanem Tábor! Děujeme Milane za promptní reakci, i když jsem čekali odpovědě až v jedenáct, povedlo se nám nakonec na nějakém mobilu zapnout nahrávání a druhou polovinu zachytit. Naštěstí Milan měl víc rozumu jak my a volačku umístil do spodní části obrázku.

A ještě něco fotek kolem kontrolky, která ale na kótě už neměla čas pózovat.

Portejbl začíná vlastně v Praze.

Nový recept Matese Brno, muchomůrka na sdílenkách.

Tok je krásný.

Proton Praha nenechával nic na náhodu a bumerang na balkoně paneláku nahradil…

…něčím větším.

Expedice Pekla se může taky pochlubit nádherným QTH! Vysílali jen krátce, ale doletělo jim to na Vysočinu i na Slovensko.

Kojoti v akci na Jankovom vŕšku, Machnáčni a Velké Javořině