Archiv zpráv a událostí

Z fakulty

  • Obrázek

    Zbystřete! FI spouští dodatečné přijímací řízení do nového Bc. programu Kyberbezpečnost

    Baví vás dívat se počítačovým systémům „pod kůži“, dozvědět se co nejvíce o jejich podstatě, vlastnostech a chování? Chcete znát motivace kyberútočníků a orientovat se v právním prostředí IT? Chcete studovat na prestižní škole disponující vlastním Kybernetickým polygonem a spolupracující se špičkovými firmami a vedoucími institucemi místní, národní i mezinárodní úrovně?

    Pak je profesní bakalářský program Kyberbezpečnost pro Vás tou pravou volbou. Fakulta informatiky právě nyní vypisuje dodatečné výběrové řízení pro zájemce o studium programu Kyberbezpečnost v akademickém roce 2020/2021. Hlásit se můžete do 31. srpna 2020.
    Uchazeči budou přijati, pokud nebyli již dříve zapsaní k bakalářskému studiu na FI MU a řádně doloží splnění některého z kritérií v odkazu: podmínky a průběh dodatečného přijímacího řízení.

    Uchazečům, kteří měli podanou přihlášku do některého z bakalářských studijních programů se studiem od podzimu 2020, promine FI poplatek za podání přihlášky.

    Jako odborníci na správu bezpečnosti počítačových sítí a systémů najdete uplatnění téměř v jakékoliv větší instituci i mimo sektor IT. Studijní program Kyberbezpečnost nabízí v českém prostředí zcela unikátní multidisciplinární tříleté profesní bakalářské studium, které zahrnuje i řízenou odbornou stáž. Absolventi jsou připraveni pro bezprostřední nástup do praxe, ale i pro případné studium v navazujících magisterských programech.

    Představení studijního programu Kyberbezpečnost v Katalog programů MU
    Webová adresa
    Přílohy