Archiv zpráv a událostí

Z fakulty

  • Obrázek

    Ph.D. na FI MU? Můžete být v týmu s kýmkoliv na světě

    Hledáte rádi nové cesty a řešení, chcete mít prostor experimentovat a inovovat? Potkávejte se během doktorského studia s nejchytřejšími lidmi na světě, navštěvujte nejlepší světové odborné konference, řešte zajímavé vědecké problémy v týmu s kýmkoliv na světě a přineste něco, co nikdo předtím nevymyslel. Zapojte se do regionální sítě a spolupracujte s firmami, podnikatelskými inkubátory, institucemi i centry excelence nebo absolvujte Ph.D. stáž v zahraničí. Získejte během studia štědrou stipendijní podporu, plat za výuku nad rámec doktorského platu a práci na zajímavých projektech.

    Například Vít Novotný se během studia kromě výuky zapojil také do specifického výzkumu a dosáhl i na stipendium za kvalitní publikační činnost. „Díky finanční podpoře jsem se mohl plně věnovat výzkumu, jak je běžná praxe v zahraničních prestižních institucích, a nemusel jsem vedle studia vyhledávat další výdělečnou činnost. Další finanční prostředky na výzkum jsem získal díky úspěchu v soutěži Brno PhD talent 2018,” říká Vít Novotný. Pracuje na vyhledávači nové generace.

    Na FI MU se můžete zapojit do mezinárodního týmu kolem prof. Krále, dvojnásobného držitele ERC grantu, podílet se na společensky prospěšném výzkumu v oblasti kyberbezpečnosti, pracovat na nejnovějších světových objevech v oblasti kryptografie, vizualizace dat nebo třeba virtuální reality. Vybírat můžete ze 49 školitelů z různých oblastí.

    Podejte si do 24.5. přihlášku na https://bit.ly/PhD_fimuni.
    Webová adresa
    Přílohy