Archiv zpráv a událostí

Z fakulty

  • Obrázek

    Výsledky prázdninové ankety o vzhledu propagačních triček FI MU

    Na začátku července 2019 proběhly dvě IS ankety (průzkumy), které se týkaly výběru motivu na propagační tričko pro fakultu informatiky. První hlasování, které bylo ukončeno k 1. 7. 2019 zahrnovalo pět motivů, které vytvořili studenti-grafici z ateliéru AGD+M. Druhé hlasování proběhlo na základě ohlasů z širokého pléna k první anketě a trvalo do 8. 7. 2019. Zahrnovalo celkem 9 návrhů, které vytvořili a do nové ankety přihlásili studenti FI.

    Respondenti hodnotili trička dle anketních uzavřených otázek (ano/ne):
    - Jsem nadšený/a, koupím a budu nosit,
    - Pokud dostanu, budu nosit,
    - Nemám názor,
    - Nelíbí se mi, pokud dostanu budu nosit z "musu",
    - To na mě nikdo neuvidí.

    Vzhledem k rozdílné povaze obou anket (1. anketa - soutěž grafiků AGD+M, 2. anketa - zapojení širší veřejnosti na FI) se propagace FI MU rozhodla za každou anketu vybrat jeden návrh a ten realizovat v rámci zakázky na nové propagační předměty pro fakultu informatiky.

    Za první anketu byl vybrán návrh s kombinací textu MUNI FI QUE a původního loga FI (které i nadále zůstává součástí aktuálního jednotného vizuálního stylu FI MU).  
    Za druhé kolo byl vybrán grafický návrh příkazového řádku /FI/MUNI/CZ HOME=$PWD.
    Propagace FI MU si ponechala právo považovat výsledky ankety za doporučující.  Nicméně v rámci ankety se vybrané návrhy umístily na prvním nebo druhém místě.

    Kompletní výsledky průzkumu v IS

    Vyrobená trička i další vysoutěžené propagační předměty jsou v těchto dnech doručovány na FI MU. Finalizují se detaily jejich další distribuce tak, aby sloužily svému propagačnímu účelu v rámci akcí, které pořádá nebo se účastní FI, případně i při dalších příležitostech. O nabídce a možnostech objednání či zakoupení vás budeme v nejbližší době informovat.

    Děkujeme všem, kteří nám svou aktivitou a zájmem pomohli s výběrem návrhů triček.
    Webová adresa
    Přílohy