Archiv zpráv a událostí

Z fakulty

  • Turnaj v programování umělé inteligence v NetSuite

    Nuda v Brně? Co takhle zkusit turnaj v programování umělé inteligence, který pořádáme ve čtvrtek 27.10. v 9:30 u nás v NetSuite na Trnité 3?

    Soutěžit se bude v párech, nicméně pokud nemáte parťáka při ruce, tak Vám někoho určitě najdeme. A když budete hodně chtít, tak můžete soutěžit i samostatně. Programovat se bude umělá inteligence old-schoolové hry, takže pokud umíte kódovat v Javě, Pythonu, C++ nebo C#, tak je to stopro něco pro Vás! Navíc celá soutěž probíhá pod mentoringem našich zkušených developerů a tudíž to je i skvělá příležitost naučit se něco nového!

    Turnaj bude probíhat v několika kolech, přičemž každé trvá zhruba hodinu. Na začátku začnete s jednoduchým algoritmem, který v každém dalším kole postupně zdokonalujete, až na konci vytvoříte takovou umělou inteligenci, která s Váma půjde večer na pivo :-) … Okay, možná to nebude až tak dokonalé AI, ale rozhodně bude zajímavé sledovat, jak se posouváte dál, protože výsledky každého kola budeme promítat na plátně. Nakonec si výherní dvojice od nás odnese dvě Go Pro kamery (Hero 4 Silver Edition).

    Pokud máte zájem, tak napište Petře Růžičkové na pruzickova@netsuite.com a ona Vám ráda poskytne víc informací. Jo a ještě jedna důležitá věc - nezapomeňte si vzít s sebou i svůj notebook.

    Přílohy