Archiv zpráv a událostí

Z fakulty

  • Red Hat - bakalářské a diplomové práce

    Vážení studenti,

    ve středu 22. 4. se bude od 16:00 konat v místnosti A217 prezentace témat bakalářských a diplomových prací, které budou moci být řešeny ve spolupráci s firmou Red Hat v příštím akademickém roce. Témata budou prezentována přímo zástupci firmy Red Hat a bude možno s nimi témata probrat, domluvit možnost případného doladění zadání, či případně si zadání rovnou rezervovat.

    Témata prací zadávaných ve spolupráci s firmou Red Hat mají velmi široký záběr zahrnující nejen operační systémy, ale např. i virtualizaci, různé technologie určené pro vývoj (včetně prostředí pro jazyk Java), zajištění kvality/testování/verifikaci, bezpečnost, informační systémy, grafická uživatelská rozhraní, mobilní aplikace apod.

    Seznam vypisovaných prací naleznete také na k tomu určených stránkách Red Hat:
    http://thesis-managementsystem.rhcloud.com/topic/list

    Výše uvedený seznam je průběžně aktualizován, ale přece jen v něm nemusí být ještě zdaleka vše, co bude prezentováno. Navíc se ukazuje, že pokud budete mít zájem o práci, která bude pro Red Hat zajímavá, byť není v uvedeném seznamu, bude určitě možné se domluvit na jejím vypsání.

    Dlouhodobé zkušenosti ukazují, že technické vedení bakalářských a diplomových prací odborníky z firmy Red Hat je na vysoké úrovni. Některé z těchto prací mají dlouhodobý potenciál a mohou se vyvinout od bakalářské a diplomové práce až k zaměstnání nebo třeba doktorátu.

    Všichni zájemci o bakalářskou či diplomovou práci jsou srdečně zváni!