Archiv zpráv a událostí

Spolupráce FI MU s průmyslem

  • MONET+, a.s. - Java Developer, Systémový programátor

    OBSAZUJEME POZICE:
    JAVA DEVELOPER
    SYSTÉMOVÝ PROGRAMÁTOR MS WINDOWS, LINUX NEBO MAC OS X


    I NEJDOKONALEJŠÍ TECHNOLOGIE POTŘEBUJE LIDI, KTEŘÍ JI TVOŘÍ.

    Nabízíme zajímavou práci v dynamicky se rozvíjející inovativní IT společnosti. Náš rostoucí tým posilujeme o JAVA DEVELOPERA a SYSTÉMOVÉHO PROGRAMÁTORA.

    Zlínská společnost MONET+, a.s., patří k předním představitelům českého a slovenského trhu informačních technologií v oblasti systémů založených na využití čipových karet. Zaměřujeme se na vývoj software a realizaci systémů pro bezpečné elektronické komunikace a transakce - platby kartami, zabezpečení internetového bankovnictví, zabezpečení uživatelů mobilních sítí, dodávky čipových karet, čteček a terminálů. Mezi našimi zákazníky jsou velké bankovní domy, obchodní řetězce, mobilní operátoři, provozovatelé čerpacích stanic, sázkové společnosti, ale také státní správa.

    ZAUJALA VÁS NAŠE NABÍDKA? NEVÁHEJTE A DEJTE NÁM O SOBĚ VĚDĚT!
    Svůj životopis zašlete na e-mail pavel.stojar@monetplus.cz.
    Popište podrobně své dosavadní zkušenosti a zvláště úroveň odborných znalostí. Vaše CV bude v následujících 10 pracovních dnech posouzeno odpovědným pracovníkem. Jestliže se Vaše kvalifikační předpoklady budou shodovat s našimi potřebami, budeme Vás kontaktovat. Pokud od nás neobdržíte do stanoveného termínu žádnou zprávu, nepostupujete do dalšího kola výběrového řízení.