Archiv zpráv a událostí

Spolupráce FI MU s průmyslem

  • Obrázek

    Nabídka pracovních pozic - BiQ Bluesoft

    Připoj se a pomoz nám vytvářet ty nejúžasnější projekty.

    Nabízíme spolupráci na dlouhodobých projektech pro naše české i zahraniční klienty, jako jsou Sazka, Walmark, Bank Austria, Carlsberg nebo CzechInvest, zázemí moderních kanceláří v CERIT Science Parku v Brně, Zlíně nebo Praze. Férovou mzdu a firemní benefity.

    Team Leader (C# .NET Core)

    Baví tě back-end vývoj webových aplikací postavených na .NET Core MVC a Kentico Xperience? Máš už vývojářské zkušenosti? Vyznáš se v kopletním cyklu vývoje, codereview, CI/CD? A hledáš super práci v mladém dynamickém kolektivu? Potom hledáme právě tebe!

    Full stack developer/ka

    Hledáme zkušeného full stack vývojáře, který se cítí dobře na front-endu i back-endu. Nabízíme spolupráci na Full/Part time (on site/remote). Pozice je vhodná i při studiu.

    C# .NET MVC Developer/ka

    Hledáme backend-end developera, který se dobře orientuje v OOP (ideálně C#, .NET MVC, .NET Core MVC). Čeká tě vývoj na platformě Kentico, zapojení se do cyklu od návrhu architektury, až do nasazení na produkci. Jestli se vyznáš v objektově orientovaném programování, rozumíš SQL a rád pracuješ v týmu, pošli životopis!

    Front-end developer/ka

    Jsi zkušený a nadšený front-end developer, který se orientuje v reaktivních jazycích a Javascriptu? Dobře rozumíš Vue.js a jsi rád v pohodovém týmu? Rozhodně pošli životopis. Pozice je vhodná i pro studenty, kteří mají pár hodin týdně.

    HTML/CSS kodér/ka

    Hledáme front-end developera, který se dobře orientuje na poli webových technologií, nenechá se jen tak něčím zaskočit, má prokazatelné zkušenosti a hledá práci, která ho bude bavit. Nabízíme spolupráci na Full/Part time (on site/remote). Pozice je vhodná i při studiu.

    Tester/ka web. aplikací

    Do našeho QA týmu hledáme testera/testerku s přísným okem a analytickým myšlením. Budeš provádět manuální testy webových a mobilních aplikací a poté reportovat bugy a defekty. Taky musíš umět anglicky, aspoň na B1 úrovni. Mít rád práci v týmu a základní znalost HTML/CSS. Máš jen pár hodin týdně při VŠ? Nevadí!

    Webová adresa
    Přílohy