Archiv zpráv a událostí

Spolupráce FI MU s průmyslem

  • Obrázek

    ESET - nabídka pracovní pozice - Vývojář MacOS aplikací

    V ČEM SPOČÍVÁ PRÁCE VÝVOJÁŘE MACOS APLIKACÍ

    Spolu budeme vyvíjet ESET security produkty, které chrání uživatele využívající zařízení macOS. Používáme při tom nejmodernější Apple technologie, při čemž agilně pracujeme na všech vrstvách - od systémových služeb až po uživatelské rozhraní.

    Chceme se podělit o radost z vývoje skvělých produktů, které pomáhají chránit miliony uživatelů po celém světě, o příležitost naučit se něco nového každý den a možnost pracovat s nejnovějšími technologiemi. K tomu ještě přátelská atmosféra a příjemné pracovní prostředí. Odměňovací systém s širokou škálou firemních benefitů je už jen třešničkou na dortu.

    KDE A S JAKÝMI TECHNOLOGIEMI PRACUJEME

    Většina našich aplikací používá Swift a C++. V našich projektech zahrnujících uživatelské rozhrání využíváme Cocoa knihovnu. Všechna zdrojová data jsou uložena v Bitbucket, používame Jira a pro naše vnitřní komunikaci Confluence wiki.

    V macOS týmu máme pro tebe místo, ať už jsi junior nebo senior - pro začátek stačí, pokud umíš programovat v C++ (nebo příbuzném jazyce) a vývoj tě baví. Oceníme, pokud budeš mít zkušenosti s Apple technologiemi. Teď už stačí jen pár kliknutí: Odeslat nám svůj životopis a více o samotné práci, zajímavých projektech, široké nabídce benefitů, pracovním prostředí, agilním způsobu vývoje a našem kulečníku ti rádi řekneme na osobním setkání.

    Životopis pošli na: hana.kovarikova@eset.cz

    Těšíme se na tebe.

    Tví budoucí kolegové z ESET MacOS týmu.

    Přílohy