Archiv zpráv a událostí

Spolupráce FI MU s průmyslem

  • Obrázek

    ESET - nabídka pracovní pozice - Front-End Software Developer – Cloud

    Eset Tým Protect vyvíjí novou generaci konzoly pro správu zabezpečení, která umožňuje vzdálené monitorování a orchestraci nastavení bezpečnostního produktu na tisících počítačů a mobilních zařízení.

    Hledáme vývojáře se zaměřením na front-end vývoj, který je ale také ochotný učit se backendové technologie a být schopen dodat funkce end-to-end. Pozice je vhodná i pro čerstvé absolventy IT vysokých škol - nemusíte znát všechny technologie, důležitá je touha učit se.

    Co bys měl mít?

    Bakalářský titul v oboru IT (noví absolventi vítáni) nebo student posledního ročníku magisterského studia

    Dovednost ve front-end vývoji 

    Výhodou je znalost cloudových technologií (Docker, Kubernetes, Azure, ...) a programovacích jazyků Java, Python, C ++ nebo Golang

    Týmový duch a komunikační dovednosti

    Dobrá znalost angličtiny

    Co můžeš očekávat?

    Vývoj vysoce výkonného rozhraní v JavaScriptu, React, Redux, Webpack

    Údržba mikroslužeb v prostředí Azure Cloud

    Být součástí agilního samoorganizujícího se týmu, který společně definuje zásobník, architekturu, vývojové prostředí a osvědčené postupy

    Buďte kreativní a experimentujte s novými řešeními, vždy pragmatickými a zavázanými k optimalizaci kódu, udržovatelnosti a kvalitě

    Co pro tebe máme navíc:

    Bezedné nápoje pro všechny! Dopřej si kávu, čaj, džusy a další nápoje, co hrdlo ráčí.

    Hladový u nás taky nebudeš. Na každý pracovní den u nás dostaneš stravné lístky, které plně hradíme. No a kdyby ti vyhládlo během tvého pracovního nasazení, ve společné kuchyňce najdeš celý den zdravé občerstvení.

    Je nám jedno jestli jezdíš do práce autem, na kole, nebo chodíš pešky. Měsíční příspěvek na dopravu dostává každý bez rozdílu.

    Jsme také přesvědčení, že pro každého by měla být rodina na prvním místě. A proto při významných životních událostech jako jsou svatba nebo narození dítěte od nás kromě gratulace dostaneš i finanční příspěvek.

    Lék na věčnou mladost zatím k dispozici nemáme. Dokud ho ale nevynaleznou, budeme našim zaměstnancům přispívat na důchodové nebo životní pojištění.

    Pracuj naplno, užívej si naplno. Za tímto heslem si stojíme, a proto po celý rok našim zaměstnancům připravujeme mnoho akcí, aktivit a dalších příležitostí na společný oddych a zábavu.

    Těšíme se na tebe.

    Hany a vývojáři

    Webová adresa
    Přílohy