Archiv zpráv a událostí

Spolupráce FI MU s průmyslem

  • 24i Media - Graduate Program pro studenty posledního ročníku a absolventy VŠ

    Pro studenty posledního ročníku a absolventy vysokých škol je připraven 24i Graduate Program. Představuje ojedinělou příležitost, jak naplno využít všech možností a výhod společnosti 24i. Flexibilnější a zábavnější zaměstnání na rozjezd své kariéry prostě nenajdeš.

    Budeš mít možnost vyzkoušet si, jaké to je, být součástí téměř všech vývojových skupin na všech platformách. Zdokonalíš se v programování v JS / React / React Native / Swift / Kotlin.

    Samozřejmostí je spolupráce s ostatními rolemi v rámci firmy – projekťákem, scrum masterem, solution architektem atd. Budeš pracovat na opravdových projektech a aplikacích, které mají zákazníci nainstalované doma na svých zařízeních.

    Dalším benefitem, který určitě oceníš, je možnost cestování mezi 24i pobočkami napříč Evropou, kdy můžeš v každé pobočce strávit i několik týdnů či měsíců. Díky tomu na vlastní kůži zažiješ, co to znamená pracovat ve 24i.

    Pokud tě toto zaujalo, podívej se na stránky www.futureisbright.tech kde najdeš všechny informace ohledně Graduate programu a také informace o společnosti 24i Media. Můžeš shlídnout videa z našich kanceláří po celém světě a poznáš lidi se kterými by jsi mohl spolupracovat.