Archiv zpráv a událostí

Spolupráce FI MU s průmyslem

  • Kentico Academy

    Kentico Academy
    Baví vás programování, chcete se stát vývojářem, ale nevíte, jestli máte potřebné znalosti? Chybí vám praktické zkušenosti? Získejte je na Kentico Academy.

    O co jde?
    Kentico Academy je skvělá možnost, jak získat první pracovní zkušenosti a vyzkoušet si vývoj na skutečném produktu Kentico Cloud. Účast v programu nabízíme jako placenou praxi přímo na Fakultě informatiky.

    Co se u nás naučíte?
    Stanete se součástí malého vývojového týmu (5-8 lidí), který funguje agilně ve dvoutýdenních sprintech. V Kentico Academy si vyzkoušíte práci full-stack vývojáře. Naučíme vás psát kvalitní kód, seznámíte se s moderními technologiemi a osvojíte si Scrum. Věnovat se budeme například:
    • JavaScriptu a práci v moderních frameworcích jako je ReactJS,
    • backend technologiím od společnosti Microsoft, .NET frameworku a jazyku C#,
    • distribuovaným systémům na bázi REST a Web API,
    • tvorbě automatizovaných testů.
    Pořád si neumíte představit, jak vypadá takový běžný den v Kentico Academy? Přečtěte si rozhovor se studenty nebo se podívejte, proč je podpora studentů součástí naší DNA.

    Koho hledáme?
    Kentico Academy je určena především pro studenty informatiky. Pokud vás baví práce s kódem a novými technologiemi, umíte základy programování a máte středně pokročilou znalost angličtiny, budeme si určitě rozumět.

    Registrace na https://www.kentico.com/en/specials/hr/kentico-academy

    Kde
    CERIT Science Park
    Fakulta informatiky
    Botanická 68a, Brno

    Délka a rozsah
    20 h/týdně, 5 - 7 měsíců.
    Pokud nám společná spolupráce půjde a bude se vám u nás líbit, tak se můžete stát našim stálým zaměstnancem.

    O nás
    Jsme brněnská IT firma. Máme jednoho šéfa, který nezapomněl programovat. Manažery, kteří se na svá místa poctivě propracovali. Vzdělávame se, pořád něco objevujeme a baví nás pracovat na užitečných projektech. Ať už je to třeba sázení stromů pro dobrou věc nebo přednášky pro veřejnost.