Archiv zpráv a událostí

Zahraniční studia

  • Obrázek

    Výměnný studijní pobyt přes program ISEP mimo Evropu

    Láká Vás studium mimo Evropu? Chtěli byste strávit semestr nebo celý akademický rok za mořem? V Texasu? V Uruguaji nebo v Jižní Africe? Nebo dokonce v Japonsku? Centrum zahraničních spolupráce vypisuje výběrové řízení na studijní místa přes program International Student Exchange Program (ISEP) v akademickém roce 2019/2020 se začátkem v podzimním semestru 2019. CZS MU nabízí prostřednictvím organizace ISEP možnost strávit maximálně dva semestry na více než 150 univerzitách v USA a na desítkách univerzit v dalších státech světa.
    Termín pro podání přihlášek on-line (https://isois.ois.muni.cz/application-outgoing), sekce ISEP Exchange je pátek 15.12. 2018 do 23:59 hodin .
    Součásti výběrového řízení je také jazykový test angličtiny, na který se musí přihlásit studenti, kteří plánují studium v angličtině (a nemají jeden z uznaných certifikátů). Na test je nutné se přihlásit (prostřednictvím stejného on-line formuláře, sekce English Test – viz https://isois.ois.muni.cz/application-outgoing). Termíny konaní testu AJ jsou 11.12. a 13.12. 2018.
    Kontaktní osoba: Martin Vašek (vasek@czs.muni.cz)
    Více informací: https://czs.muni.cz/cs/student-mu/studijni-pobyty/isep
    Webová adresa
    Přílohy