Archiv zpráv a událostí

Zahraniční studia

  • Mezivládní dohody

    AIA zveřejnila na svých stránkách k mezivládním dohodám aktualizované informace ke kvótám a výběrovým řízením na rok 2016/17. Na pobyty v rámci výběrových řízení se uchazeči hlásí přímo na AIA.

    Studenti a učitelé budou na místa přidělená Masarykově univerzitě v rámci kvót vybráni výběrovou komisí. Přihlášku je třeba doručit na Oddělení zahraničních záležitostí FI, pro pobyty do Ruska do pondělí 26.10.2015, pro ostatní země do středy 2.12.2015.

    Uchazeči o pobyty obsazované kvótami vyplní elektronickou přihlášku AIA a univerzitní přihlášku v ISOIS, poté papírovou verzi včetně požadovaných příloh dodají na OZZ FI. Přihláška v ISOIS bude otevřená od 1. 10. 2015.
    Informace pro studenty jsou k dispozici na stránce CZS: http://czs.muni.cz/cs/outgoing-mobility/outgoing-student/outgoing-student-studium/115-outgoing-mobility/student/outgoing-student-studium/112-outgoing-student-rp-msmt-pmd-kvoty
    Informace pro vyučující na: http://czs.muni.cz/cs/outgoing-mobility/academic-staff/outgoing-ucitel-vyzkum/outgoing-ucitel-vyzkum-mezivladni/outgoing-ucitel-vyzkum-mezivladni-kvoty
    Vyučující můžeme vyslat pouze do Itálie a Řecka.